MALATYA / ARAPGİR - Fatma Fikriye Kutlay Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Sınav takvimimiz aşağıdaki gibidir.

Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Mrt

Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınav başvuru işlemleri başladı. Başvurular 18 - 29 Mart tarihleri arasında yapılabilecek.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İlhan BOZTEPE koordinesinde "Safahat Sözlüğü En İyi Cümle Afiş Tasarımı" yarışması gerçekleştiriyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmeni Erdal SERİN'in koordinesinde "Yunus Emre Sözlüğü En İyi Cümle Afiş Tasarımı" yarışması gerçekleştiriyoruz.

Eyl

Değerli öğretmenlerimiz sınıf rehberlik planları doğrultusunda sınıflarınızda uygulayacağınız etkinlikler için ORTAÖĞRETİM SINIF REHBERLİK ETKİNLİKLERİ ve ORTAOKUL SINIF REHBERLİK ETKİNLİKLERİ yayınlanmıştır. Etkinlik dokümanlarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Eyl

Salgın hastalık dönemi psikoeğitim programı kapsamında 8 oturumluk etkinlik modülü.