MALATYA / ARAPGİR - Fatma Fikriye Kutlay Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

ÇEDES Projesi Mart ayı değeri olan Vatanseverlik değeri kapsamında okulumuz konferans salonunda "Sarıkamış Çocukları" isimli sinema filmini izledik.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü münasebetiyle okulumuz konferans salonunda program gerçekleştirdik.

Mrt

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında okulumuzda etkinlik gerçekleştirdik.

Şbt

Okul sporları kapsamında Malatya'da düzenlenen Okullar Arası Dart Yarışmasına katılan öğrencilerimiz İl Dördüncüsü oldu. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa SAĞIN'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Kariyer günleri projesi kapsamında İlçe Emniyet Amiri Veysel ALBAYRAK ve Komiser Yardımcısı Mehmet YILDIRIM'ı misafir ettik.