MALATYA / ARAPGİR - Fatma Fikriye Kutlay Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

YKS'ye hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte motivasyon etkinlikleri kapsamında üstkurum ziyareti gerçekleştirildi.

Ekm

9. Sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon faaliyetleri kapsamında "Okulumuza Hoş Geldin" etkinliği gerçekleştirdik.

Ekm

Öğrencilerimiz ile ilçemiz Kozluk Çayı mevkiinde "Tefekkür Yürüyüşü" gerçekleştirdik.

Eyl

Okulumuz Konferans Salonunda Mevlid-i Nebi Programı gerçekleştirdik.

Eyl

2023 İOKBS (Bursluluk Sınavı) sonuçlarına göre çeşitli sınıf seviyelerinde 10 öğrencimiz burs almaya hak kazandı.

Eyl

5. Sınıf Öğrencilerimize yönelik oryantasyon etkinliği gerçekleştirdik.

Kas

Değerli velilerimiz Malatya Değerler Eğitimi Porjesi kapsamında bu ayın değeri olan ekolojik okur-yzarlık konusunda sizler için ekoloji ve islam dini konulu bir veli bülteni hazırladık. Veli bültenimizi aşağıdaki linke tıklayarak indirebilir ve okuyabilirsiniz.

Kas

Okul rehber öğretmenimiz 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine 'test çözümünde doğru yöntemler ve en çok yapılan hatalar' konulu seminer ve etkinlik yapmıştır.

Ekm

Çocuklar yaptıkları davranışların doğuracağı sonuçları tahmin edemezler. Ya da olumsuz sonuçlarını bilseler bile oto kontrolleri gelişmediği için o davranışları yapmaya devam ederler. Çocuklarımızın aile hayatında, okulda ve sosyal ilişkilerinde sorunlar yaşamaması için yaşamın her alanında kuralların ve disiplinin olduğunu öğrenmesi gerekmektedir. Çocuklarda disiplin denilince aklımıza birçok kavram gelir. Kimi anne baba sert tavırlar ve ceza ile disiplin modeli kurmaya çalışırken, kimi anne baba ödüller ve sevecen tavırlar ile bir model dener. Veli bültenimizde çocukta olumlu bir disiplin yapısı oluşturmak için önemli noktalar nelerdir sizinle paylaştık. Bültenimizi aşağıdaki linke tıklayarak indirebilir ve okuyabilirsiniz.

Ekm

Okul içi sohbet programı kapsamında bu hafta okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Musab BOZKURT öğrencilerimize 'Ankebut suresi 2. ve 3. ayetler bağlamında imtihan' konulu sohbet vermiştir.

Eyl

Okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Gökhan SÖNMEZ öğrencilerimize rehberlik servisini tanıttı. Öğrencilerimizin rehberlik servisininden hangi konularda ve nasıl yardım alacağını etkinlikler ve bir sunum eşliğinde anlattı.